Vilovet A/S

Vilovet er et medicin distributionsselskab uden private interesser. Vi er en af landets største leverandører af medicin og vacciner til produktionsdyr. Selskabet er grundlagt i starten af 2007 og beskæftiger i dag 18 medarbejdere fra vores domicil ved motorvejen i Hobro. Selskabet er en del af Vilomix koncernen, som ejes af landbruget.

Vilovet var med i markedet fra starten, hvor medicin og vacciner til produktionsdyr blev liberaliseret. Apotekernes monopol blev brudt, og fastprissystemet ligeså. Mange af medarbejderne arbejdede også med veterinærmedicin inden da, så det er meget erfarne folk, inden for dette specifikke felt, der er ansat.
Vilovet er vokset støt og roligt. Senest da koncernen købte Hatting A/S, som har et ideelt distributionsnet. Hattings biler sikrer, at medicin og vacciner fra Vilovet leveres efterfølgende hverdag i ubrudt kølekæde.

Vilovet gør meget for at have en venlig og god service, både over for landmænd og dyrlæger. Sikkerheden er også et vigtigt punkt. Dette styres overordnet af firmaets farmaceut. Derudover tilstræbes det, at holde fast ved den troværdige prispolitik, som firmaet har kørt med fra start.

Forhandler tilladelse fra Sundhedsstyrelsen

En del af Vilomix Koncernen
Vilovet er organiseret under selskabet Vilomix International Holding A/S.

Vilomix kerneforretning er produktion og salg af vitamin- og mineralblandinger af særdeles høj kvalitet, som bliver produceret på Vilomix’ syv fabrikker. To af fabrikkerne er placeret i Danmark og de øvrige fem er i henholdsvis Sverige, Norge, Finland, Letland og Rusland. Endvidere har Vilomix indkøbskontor i Shanghai, Kina og salgskontor i Ukraine og Romænien.

Foruden produktion og salg af vitamin- og mineralblandinger beskæftiger Vilomix koncernen sig med salg af farm supply-produkter, veterinærmedicin og genetik i selskaberne Vilofarm A/S, Vilovet A/S og Hatting A/S. De 12 operationelle virksomheder i Vilomix International Holding A/S er i dag en integreret del af Danish Agro koncernen.

Fakta om Danish Agro koncernen
Danish Agro koncernen består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter. Koncernen er beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd og energi samt køb af afgrøder fra landbruget. Endvidere forhandler koncernen en række stærke maskinbrands til landbruget samt driver en omfattende kæde af hobby- og fritidsforretninger.